bankstellen friesland

bankstellen friesland

Ontdek onze stoere en authentieke collectie meubels en accessoires in ons karakteristieke pand in hartje Balk en in ons pand op het industrieterrein van Balk. In de vele sfeerkamers vindt u een ruime variatie zitmeubels. Ruben Betsema – Wonen in Stijl heeft een uitgebreide collectie bankstellen in verschillende stoffen en leersoorten met unieke merken.

showroom

In onze winkel aan de Eigen Haard 39 in Balk vindt u een groot aanbod aan zitmeubelen zoals een lederen hoekbank, een compleet bankstel, een losse 3- of 2-zitter, stoere eetkamerstoelen met buisframe, lederen bankstel, een stoere leefhoek, een landelijk bankstel, een minimalistische sofa, hippe en industriële bankstellen en vintage exemplaren.

nederlands fabricaat

Onze zitmeubels zijn van Nederlands fabricaat. Dit staat garant voor optimale kwaliteit, prijs en levertijd. Eén van de merken in onze woonwinkel in Balk is het industriële Jess Design, een Nederlands bedrijf dat onder andere banken en stoelen ontwerpt. ‘A piece of designer furniture is not a product; it is a passion’ zeggen zij over hun producten. Wij zijn het roerend eens met deze uitspraak. Het ontwerp van een bank ontstaat met liefde en passie voor het vak. Een mooi bankstel is zoveel meer dan alleen een meubelstuk. Bij elke model- of designkeus maakt u van uw huis een thuis.

zitten in stijl

Wij bieden u diverse opties met betrekking tot afmetingen en uitstraling. Zo zorgen wij voor een uniek meubelstuk, afgestemd op uw behoefte qua design, look en zitcomfort. Welke stijl u ook aanspreekt zoals landelijk en chique, minimalistisch, hip en industrieel, luchtig en modern of vintage: u kunt bij ons verzekerd zijn van een hoog afwerkingsniveau.

advies

De bank, bankstel of hoekbank is een essentieel element in het interieur. De keuze wordt dan ook met zorg en aandacht gemaakt. Twijfelt u of het wel past in uw woonkamer? Of heeft u vragen over een geschikte opstelling? Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden. Met hun jarenlange ervaring kunnen zij u vertellen wat de opties zijn.

Meer weten?

bekijk ook

bekijk ook