Boomstamtafel Friesland Manhattan

arrow

We hebben een eigen fabriek op Java, hierdoor hebben wij één van de meest uitgebreide collecties van massieve suar-tafels in Nederland. Dit in combinatie met onze eigen werkplaats in Balk, Friesland zorgt voor gegarandeerde kwaliteit. Wij kunnen het hele proces van boom tot tafel blijven controleren. De tafelbladen zijn teruggedroogd en indien gewenst afgelakt. Bij de prachtige zogeheten boomstamtafels van suar hout zijn de donkerbruine nerven nog goed te zien en het blad zelf heeft nog steeds de vorm van de boom. Suar hout is sterk en duurzaam met een typerende uitstraling. Een tafel met prachtige warme kleurschakeringen.
boomstamtafel friesland Manhattan
Iedere suar boomstamtafel is uniek en persoonlijke smaak speelt een grote rol. Daarom laten wij u zelf uw tafelblad uitkiezen. We hebben altijd 200 tafelbladen op voorraad.
boomstamtafel friesland Manhattan
boomstamtafel friesland Manhattan
Heeft u een afwijkende maat nodig of zoekt u nét wat anders dan wat er in onze winkel staat? We maken het graag voor u. Vervolgens customizen wij het blad tot een maatwerk suar tafel. Uiteraard kiest u ook zelf de gewenste poot uit.