Boomstamtafel Manhattan

Ruben Betsema Wonen in Stijl levert massieve tafelbladen uit voorraad. De Manhattantafel is daarin echt een pronkstuk. Het blad is 7 centimeter dik en heeft een onderstel van gewalst staal. Het is de eyecatcher in uw eetkamer, woonkamer of kantoor.

De unieke houten tafel is op maat samen te stellen aan de hand van diverse houtsoorten en onderstellen. En omdat onze voorraad omvangrijk is, kunnen wij razendsnel leveren. De tafelbladen worden gefabriceerd van gecertificeerd hout. Daarbij zijn alle eiken tafelbladen gemaakt van Europees eikenhout.

De zichtbare nerven in het hout, geven de boomstamtafel een eigen karakter. Een karakter dat ruim honderd jaar geleden is geplant. Het duurt namelijk ruim een eeuw voordat een eik sterk genoeg is om er een robuuste tafel van te maken. Uit die boom kunnen maar drie of vier planken worden gehaald. Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om er de bijzondere boomstamtafel van te maken. Dat maakt uw boomstamtafel een echt uniek meubelstuk.

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen van het tafelblad. Sommige bladen zijn niet geborsteld, andere zijn dat wel. De dikte varieert van 40 millimeter tot 80 millimeter. De niet geborstelde uitvoering past onder de noemer vintage of rustiek. Ook de geborstelde uitvoering heeft een natuurlijke uitstraling en combineert perfect in een modern of rustiek interieur.

Wij bieden u diverse opties met betrekking tot afmetingen en uitstraling. Zo zorgen wij voor een uniek meubelstuk, helemaal afgestemd op uw behoefte qua design en look. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden, nodigen wij u graag uit in onze winkel in Balk. Hier vindt u een ruim aanbod van onze eigen maatwerk tafels. In de winkels staan voorbeelden van bladen met de verschillende behandelingen, bladstijlen en afwerkingen van het tafelblad.
De mogelijkheden zijn legio. Bent u op zoek naar een ander model? Wij maken het voor u op maat in onze werkplaats.
Menu
Contact