industriële meubels friesland

industriële meubels friesland

Bij Ruben Betsema Wonen in stijl is streven is het leveren van unieke vintagedesign meubels van top kwaliteit die voor iedereen betaalbaar is en niet alleen voor de happy few. Wij leveren direct van de fabrikant tot aan uw deur. Ons assortiment bestaat uit betaalbare vintage en design meubels.

stoer en modern

Een industrieel interieur geeft uw woning een stoere maar moderne uitstraling. Voor de industriële inrichting hebben wij dé collectie. Denk aan unieke tafels op metalen frames of wielen en minimalistische zitmeubels. Metaal, leer en natuurlijke materialen in neutrale kleuren zijn hierin terug te vinden. In een industrieel interieur wordt vaak een paar grote eyecatchers geplaatst zoals een grote leren bank met opvallende kussentjes. Of een eetkamertafel met metalen frame eronder. Verder wordt de ruimte vrij leeg gelaten, zonder kil te zijn. Want het heerlijke schapenvachtje voor de bank zorgt voor warmte en knusheid.

inspiratie

Het industriële interieur is gebaseerd op de oude fabrieksgebouwen en interieurs uit de vorige en de 19e eeuw. Hierin komen veel neutrale kleuren terug zoals zwart, wit en grijs. Het interieur bestaat veelal uit functionele elementen zoals houten meubels en de bekende metalen kasten. Verder wordt gebruik gemaakt van stoere en ruwe materialen. Van beton en metaal wordt veel gebruik gemaakt. Een bakstenen muur past ook perfect in het plaatje.

industriële lampen

Bij industriële meubels hoort functionele verlichting zoals bijvoorbeeld grote fabriekslampen. De juiste verlichting laat uw interieur stralen. Ruben Betsema Wonen in stijl heeft een unieke collectie wandlampen, hippe en stoere tafellampen en spots en trendy koper. Of kies voor een stoere staande lamp in de hoek van de kamer.

industriële accessoires

Maak uw thuis compleet met industriële accessoires en unieke objecten. De collectie van Betsema Wonen is echt verrassend en authentiek. Ontdek onze stoere en authentieke collectie meubels en accessoires in ons karakteristieke pand in hartje Balk – Friesland.

Meer weten?

bekijk ook

bekijk ook