steigerhouten meubels friesland

Steigerhouten meubels Friesland

Steigerhout is niet alleen geschikt voor buiten, het staat zeker ook prachtig in een industrieel, stoer of landelijk interieur. Steigerhouten meubels maken het interieur robuust en authentiek. Het hout is voor veel toepassingen inzetbaar en is geschikt voor buitenbanken en -stoelen, maakt de industriële eet-, salon- of bijzettafels helemaal af en is prachtig materiaal voor een stoere kapstok of een stevig bureau. De steigerhouten meubelen zijn daarnaast zeer geschikt voor de inrichting van bijvoorbeeld horecagelegenheden.

steigerhouten meubels geven sfeer

Steigerhout is een relatieve goedkope houtsoort die sfeer geeft aan de inrichtring. Veel horecagelegenheden, winkels en scholen maken gebruik van dit materiaal. Het steigerhout wordt onder andere verkregen uit oude huizen, kisten van vrachtwagens en scheepshout. Dit hout heeft echt karakter, is robuust en stoer. Door gebruik te maken van dit oude hout, krijgt het een tweede leven in uw interieur.

maatwerk steigerhouten meubels

Steigerhouten meubelen maken is maatwerk vakmanschap met karakter. Met ondersteuning van ons magazijn en werkplaats is het mogelijk meubels aan uw wensen aan te passen. Hierdoor zijn wij in staat om te werken aan ieder interieurproject voor bijvoorbeeld restaurants, hotels, appartementen, woningen en ga zo maar door. De afwerking wordt op maat gedaan. Een steigerhouten loungebank voor buiten voldoet namelijk aan andere eisen dan bijvoorbeeld een eetkamertafel van het materiaal.

andere houtsoorten

Wij kunnen u adviseren over welke houtsoort het beste in uw interieur past. Wij maken, naast de meubels van steigerhout, ook industriële meubelen van metaal en teak-, mahonie-, eiken-, suar-, lychee-, tamarinde en boothout. Wij kopen alleen meubels van houtsoorten van bedrijven die het Forest Law Enforcement, Governance and Trade (FLEGT) keurmerk voeren.
Ontdek onze stoere en authentieke collectie meubels & accessoires in ons karakteristieke pand in hartje Balk – Friesland en kom inspiratie opdoen. Of bezoek onze Pinterest pagina en Facebookpagina voor de laatste ontwerpen en meubels.

Meer weten?

bekijk ook

bekijk ook