vintage meubels friesland

vintage meubels friesland

Ruben Betsema – Wonen in stijl – is het adres voor vintage meubels in Friesland. De vintage en retro meubelen in onze winkel zijn betaalbaar en uniek. Deze meubels van vroeger roepen vaak mooie herinneringen op. Herinneringen aan vroeger heeft iedereen: bij een familiefeest wegzakken in de oud groene driezitsbank of een goed boek lezen onder een voor die tijd moderne leeslamp. Met onze vintage en retro meubels kunt u weer even terug naar deze tijd.

vintage meubels geven sfeer

De vintage meubels geven vaak net even dat beetje extra sfeer in uw interieur. Het zijn de unieke objecten en verrassende vondsten die het woongenot compleet maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klok uit de jaren ‘50, een vintage ventilator, een oud analoog radiotoestel, die ene lamp of een retro stoel.

vintage ontwerpen in een nieuw jasje

De vintage meubels hoeven niet per se oud te zijn. Zo worden oude ontwerpen in een nieuw jasje gestoken en zijn nieuwe ontwerpen gebaseerd op oude ideeën. Neem bijvoorbeeld het typische jaren ’70 tv-meubel, de stoel bekleed met velours of de grote leren stoel waarin je heerlijk wegdromen. Mede door Scandinavische invloeden zijn deze stijlen weer helemaal van nu. Het is oud in een nieuw jasje.

unieke vintage designmeubelen

Bij Ruben Betsema – Wonen in Stijl – is het streven het leveren van unieke vintage designmeubelen van topkwaliteit die voor iedereen betaalbaar is, niet alleen voor de happy few. Wij leveren direct van de fabrikant tot aan uw deur. Ons assortiment bestaat daarom uit betaalbare vintage- en designmeubelen.

vintage meubels combineren

Wanneer u kiest voor een vintage meubel, adviseren wij om meerdere meubels te combineren in dezelfde stijl. Zo krijgt u een mooi geheel en krijgt u de sfeer die u wilt, zoals de bloeiende Popart-tijd die in uw huis weer levendig terughaalt. Bij Ruben Betsema – Wonen in Stijl – kunt u de perfecte vintage- en retrostijl in Friesland vinden.

Meer weten?

bekijk ook

bekijk ook