Arte Behang

Het familiebedrijf Arte is geboren vanuit een visie voor schoonheid. Als ontwerper en producent van high-end muurbekleding streeft Arte ernaar deze passie voor esthetiek, vakmanschap en kwaliteit te vertalen in al haar activiteiten tot in de kleinste details. De doordachte ontwerpen – soms uitbundig, soms ingetogen – maken de muurbekleding van Arte een veelzijdig sfeerelement voor zowel residentiële als openbare en hospitality-toepassingen.

Exclusieve behang van Arte

De exclusieve / luxe behangcollectie van Arte is ontworpen om verfijning en stijl in elke kamer te brengen. Ze biedt een verscheidenheid aan patronen en texturen, van traditionele ontwerpen met blokdruk en handschildering tot moderne looks die de laatste trends omarmen.

 

Luxe Behang met Duurzaamheid

Wereldwijd pronkt Arte met haar edgy, extravagante, klassieke of exclusieve look, maar je kan maar echt stralen als ook je binnenkant schoon is. Sinds haar oprichting in 1981 neemt Arte initiatieven op diverse vlakken opdat het verhaal achter de muurbekleding net zo mooi is als wat aan de muur te zien is.

Vanuit een visie voor schoonheid streeft Arte er steeds naar om vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid samen te brengen in al haar activiteiten. Door het nemen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en een goed en duurzaam huwelijk tussen design, emotie, mens en milieu ben je als bedrijf relevant.

Met het behalen van het internationaal en officieel erkend CO₂-neutraal label, is het de missie van Arte om het klimaat ernstig te nemen. Wij houden niet van loze beloftes en mooie verkooppraat maar compenseren onze restuitstoot. Het CO₂-neutraal label is enkel te verkrijgen via een jaarlijkse, grondige audit van het hele bedrijf door de externe organisatie Southpole (southpole.com).

Arte Behang Collectie bekijken in onze Showroom

Bij Arte zijn ze er trots op klanten alleen de beste producten aan te bieden; elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden en gecontroleerd voordat het naar u wordt verzonden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u niets anders dan uitmuntendheid krijgt wanneer u voor Arte behang kiest.

Ruben Betsema Wonen in Stijl is officieel Arte dealer. Nieuwsgierig hoe Arte behang er in het echt uitziet? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Eigen Haard 39, 8561Ex Balk. Hier kun je de kwaliteit, de levendige kleuren en de unieke designs van dichtbij ervaren. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte behang voor jouw ruimte. Ze geven je graag advies en delen hun tips en tricks om van jouw huis een echt thuis te maken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een product of merk? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.