Bree’s New World

Bree’s New World is een modern ontwerpbedrijf en fabrikant van eigentijdse meubelen. Dit unieke merk zet in op lef en veelzijdigheid. Het assortiment van Bree's New World is daarom ook zeer uitgebreid. Zo vind je in de winkel verschillende Bree’s New World eetkamerstoelen, maar zijn er onder andere ook een aantal fauteuils, eettafels en salontafels te vinden.
Wil je deze design meubelen in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Balk, Friesland om de unieke collectie van Bree's New World te bewonderen. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en om je te helpen bij al je vragen. Onze ervaren medewerkers hebben uitgebreide kennis van de verschillende modellen, stijlen en materialen van Bree's New World. Ze kunnen je adviseren over de ideale keuze die past bij jouw wensen, smaak en interieur.

Het uitgebreide assortiment van Bree’s New World

Bree’s New World biedt een totale collectie van eetkamerstoelen, fauteuils, banken, salontafels en eettafels; er is voor ieder wat wils! Ga voor een Bree’s New World Twinny; een speelse ‘salontafeltweeling’ die voor dynamiek zorgt en zich moeiteloos mengt met verschillende interieurstijlen. Of de stijlvolle eetkamerstoelen die zich kenmerken door het originele ontwerp, lef en veelzijdigheid. De eetkamerstoelen passen perfect in het moderne interieur, maar ook voor landelijke, industriële of vintage eetkamerstoelen biedt Bree’s New World een tijdloos ontwerp. De opvallende eettafels zorgen voor een stijlvol en gedurfd geheel; van ovaal tot asymmetrisch en minimalistisch, Bree’s New World is niet bang om op te vallen.

Als verkooppunt in Friesland  vind je in onze showroom verschillende Bree’s New World eetkamerstoelen, maar zijn er onder andere ook een aantal fauteuils, eettafels en salontafels te vinden. Deze moderne design meubels zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Van verschillende keuzes in stof- en ledersoorten tot uitgebreide keuze van de poten, met de meubels van dit woonmerk heb jij het voor het zeggen! Bovendien passen de design meubelen in veel verschillende woonstijlen, waardoor het altijd een plekje vindt bij jou thuis!

 

banken en stoelen friesland

Bree’s New World ontwerpers

Het merk werkt samen met diverse ontwerpers, de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World, met ieder hun eigen, kenmerkende stijl. Onder andere de toonaangevende designers Hans Daalder, Jan Neggers en Marian Harent, Martin Haksteen creëert voor het moderne ontwerpbedrijf. Ook Peter Schreuder Goedheijt ontwerpt meubels voor het merk. Hij staat bekend om zijn focus op organische vormen. Deze variëteit aan designers maakt de collectie veelzijdig en vernieuwend.

Kom Bree’s New World ervaren in onze showroom

Ben je benieuwd naar de meubels van Bree’s New World? Wil je ze in het echt komen bekijken of wil je de verschillende opties van deze design meubelen zien? Kom dan langs in onze showroom / Ruben Betsema Wonen in Stijl – Eigen Haard 39, 8561EX Balk. Laat je inspireren door het gedurfde design van Bree’s New World.

Met de opvallende en gedurfde meubels van Bree’s New World maak je jouw woon- en eetkamer compleet. De exclusieve en veelzijdige design van Bree’s New World passen in elk interieur en door de ruime keuze kun je variëren in statement-pieces en subtiele en functionele toevoegingen.

Wij helpen je graag bij samenstellen van je favoriete meubels in de gewenste kleuren en materialen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een product of merk? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.