HookedOnWalls Behang

Als merk van de Arte groep brengt HookedOnWalls al meer dan 10 jaar designer behang op de markt. Verre van standaard, want kenmerkend voor de wandbekleding is de eigen stijl, de toegankelijkheid en de smaakvolle prints. Met hun collectie worden niet alleen woonhuizen op een exclusieve manier behangen, maar ook zakelijke panden. Vooruitlopend op trends ontstaat elke keer opnieuw een collectie die verwondert, maar ook excentriek en humoristisch is. Bij Ruben Betsema Wonen in Stijl kies je de stijl die naadloos aansluit op wie jij bent en wat je in je ruimte wilt uitstralen.

Het assortiment van HookedOnWalls

Het assortiment bestaat uit een verscheidenheid van stijlen en patronen. Iedereen zoekt immers naar een andere stijl voor het huis. De themacollecties bieden een enorme hoeveelheid aan grafische patronen in Art Deco stijl, stijlvolle bladerdaken en verfijnde structuren. Of je nu modern woont of romantisch slaapt, een passend HookedOnWalls behang is voor iedereen beschikbaar.

Effen behang van HookedOnWalls

Dat een effen behang niet saai hoeft te zijn, wordt duidelijk in de HookedOnWalls Bohème Plain collectie. Subtiele werkjes in een neutrale kleurstelling die een dusdanig effect hebben dat het net even je behang breekt. Kom ook verrassend voor de dag met muren die van deze behangsoort zijn voorzien. Het vliesbehang is in veel kleuren verkrijgbaar bij Behangwereld.

Transformeer uw muren in een kunstwerk met de Hooked on Walls behang collecties. Laat uw interieur spreken met de unieke behangstaal van Hooked on Walls.

Zorg voor uw Interieur

Geef uw muren de zorg en aandacht die ze verdienen met de prachtige behang collecties van Hooked on Walls. Ongeacht uw voorkeur voor stijl, er is altijd een collectie die perfect past bij uw interieur.  In onze winkel – Ruben Betsema Wonen in Stijl (Eigen Haard 39, 8561EX Balk) kunt u eenvoudig door de uitgebreide collecties van Hookedonwalls bladeren. Of u nu op zoek bent naar iets moderns, iets klassieks of iets daartussenin, u vindt het bij Hooked on Walls. Maak een keuze uit hun brede assortiment en plaats uw bestelling vandaag nog.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een product of merk? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.